download Mastguru Android App

Article Detail

  • Where is India's First nuclear centre ?

    Answer: Tarapur

Similar Questions :

1. India's first woman president ?

Answer: Smt. Pratibha Patil

2. Name of the first election commissioner of India ?

Answer: Sukumar Sen.

3. Name of the first Chief of Naval staff of India ?

Answer: Vice-Admiral R.D. Katari

4. Name of the first Aircraft Carrier Indian Ship ?

Answer: I.N.S. Vikrant

5. Name of First Indian who reached south pole ?

Answer: Col. I K Bajaj

6. Name of first woman of India to climb the mount everest ?

Answer: Bachendri Pal

7. First Scientist of India to get Nobel Prize in Economics ?

Answer: Dr. Amartya Sen

Read more from - First in India
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us