download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which Indian state is having longest coastline ?

    Answer: Gujrat

Similar Questions :

1. Which is the longest rail tunnel in India ?

Answer: Pir Panjal (J&k, 11215 metre)

2. Which is the largest gulf ?

Answer: Gulf of Mexico

3. Which is the longest Platform ?

Answer:

Gorakhpur railway station, Uttar Pradesh, India (1355.40 meters)

4. Which is Highest Award in India ?

Answer: Bharat Ratna

5. Which is the longest road in India ?

Answer: Grand Trunk Road (2500 Km)

6. Which is the longest Platform ?

Answer:

Gorakhpur railway station, Uttar Pradesh, India (1355.40 meters)

7. Which is tallest statue in world ?

Answer:

Spring Temple Buddha located in the Zhaocun township of Lushan County, Henan, China

Read more from - Longest and Largest
Post a comment