download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is Biggest ocean in the world ?

    Answer: Pacific ocean

Similar Questions :

1. Which is Highest Gallantry Award in India ?

Answer: Paramveer Chakra

2. Which is the biggest country in Area ?

Answer: Russia

3. Which is Biggest ocean in the world ?

Answer: Pacific ocean

4. What is the name of tallest Animal ?

Answer: Giraffe

5. Which is the largest Zoo in India ?

Answer: Zoological Gardens, Alipur, Kolkata

6. Which is the highest waterfall in the world ?

Answer: Angel, Venezuela

7. Which is the lightest gas ?

Answer: Hydrogen

Read more from - Longest and Largest
Post a comment