download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is Highest Battle field ?

    Answer: Siachin Glacier. Mastguru team Salutes to Indian soldiers.

Similar Questions :

1. Which is smallest state by area of India ?

Answer: Goa

2. Which is highest dam in world ?

Answer:

Jinping-I Dam - 305 m (1,001 ft) in China on Yalong river.
Second Highest is Nurek Dam 300 m (980 ft) Tajikistan on Vakhsh river.

3. Which is the longest Platform ?

Answer:

Gorakhpur railway station, Uttar Pradesh, India (1355.40 meters)

4. Which is the longest rail tunnel in India ?

Answer: Pir Panjal (J&k, 11215 metre)

5. Which is the smallest state of India by Population ?

Answer: Sikkim

6. Longest rail tunnel in the world ?

Answer: Seikan Tunnel (Japan - 53.9 Km)

7. Which is the Largest lake of the world ?

Answer: Caspian Sea (371,000 sq km)

Read more from - Longest and Largest
Post a comment