download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is highest dam in world ?

    Answer:

    Jinping-I Dam - 305 m (1,001 ft) in China on Yalong river.
    Second Highest is Nurek Dam 300 m (980 ft) Tajikistan on Vakhsh river.

Similar Questions :

1. Which is Largest library in the world ?

Answer: United State Library of Congress, Washington D.C.

2. Which is the largest sea in the world ?

Answer:

Philippine Sea

3. Which is the longest road in India ?

Answer: Grand Trunk Road (2500 Km)

4. Which is the largest Zoo in the World ?

Answer: Berlin Zoological Garden (Germany)

5. Which is Place of heaviest rainfall ?

Answer: Mausinram (Meghalaya)

6. Which is the brightest planet ?

Answer: Venus

7. Which is the longest day in the year ?

Answer: June 21

Read more from - Longest and Largest
Post a comment

  • JEET 3 years ago

    Currently, the tallest dam in the world is the Jinping-I Dam, an arch dam in China at 305 m (1,001 ft) high. The tallest embankment dam is the 300 m (984 ft) high Nurek Dam in Tajikistan, which is also the second tallest dam in the world.

  • A.Muthuraja 4 years ago

    The tallest Dam is Jinping-I Dam(China)