download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is Highest Gallantry Award in India ?

    Answer: Paramveer Chakra

Similar Questions :

1. Which is biggest planet ?

Answer: Jupiter

2. Which is the biggest museum in the world ?

Answer: British Museum, London

3. Longest rail tunnel in the world ?

Answer: Seikan Tunnel (Japan - 53.9 Km)

4. Which is smallest state by area of India ?

Answer: Goa

5. Which is the largest Mosque in India ?

Answer: Jama Masjid (Delhi)

6. Which is smallest and largest bird ?

Answer: Smallest Bird is Humming Bird and Largest bird is Ostrich

7. Which is longest railway station ?

Answer: Grand Central Terminal, Chicago(USA).

Read more from - Longest and Largest
Post a comment