download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is Highest Gallantry Award in India ?

    Answer: Paramveer Chakra

Similar Questions :

1. Which is longest railway station ?

Answer: Grand Central Terminal, Chicago(USA).

2. Which is the biggest museum in the world ?

Answer: British Museum, London

3. Which is the state largest by area in India ?

Answer: Rajasthan

4. Which is the largest Zoo in the World ?

Answer: Berlin Zoological Garden (Germany)

5. Which is longest tributary river of India ?

Answer: Yamuna

6. Which is Longest Dam in India ?

Answer: Hirakod Dam (Orissa)

7. Which is Highest Gallantry Award in India ?

Answer: Paramveer Chakra

Read more from - Longest and Largest
Post a comment