download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is largest continent ?

    Answer: Asia

Similar Questions :

1. Which is largest Delta of India ?

Answer: Sundarban (W. Bengal)

2. Which is the state largest by area in India ?

Answer: Rajasthan

3. Which is the largest desert in India ?

Answer: Thar (Rajasthan)

4. Which is tallest statue in world ?

Answer:

Spring Temple Buddha located in the Zhaocun township of Lushan County, Henan, China

5. Which is the largest sea in the world ?

Answer:

Philippine Sea

6. Which is highest dam in world ?

Answer:

Jinping-I Dam - 305 m (1,001 ft) in China on Yalong river.
Second Highest is Nurek Dam 300 m (980 ft) Tajikistan on Vakhsh river.

7. Which is the largest gulf ?

Answer: Gulf of Mexico

Read more from - Longest and Largest
Post a comment