download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is largest Dam in World ?

    Answer: Three Gorges (China)

Similar Questions :

1. Which is the longest River in the World ?

Answer: Nile

2. Which is the largest Mosque in World ?

Answer: Masjid al Haram (Saudi Arabia)

3. Which is Highest Battle field ?

Answer: Siachin Glacier. Mastguru team Salutes to Indian soldiers.

4. Which is the state largest by area in India ?

Answer: Rajasthan

5. Which is Highest Gallantry Award in India ?

Answer: Paramveer Chakra

6. Which is Highest Award in India ?

Answer: Bharat Ratna

7. Which is largest Dome in India ?

Answer: Gol Gumbaz (Karnataka)

Read more from - Longest and Largest
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us