download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is largest Dome in India ?

    Answer: Gol Gumbaz (Karnataka)

Similar Questions :

1. Which is largest Creature in world ?

Answer: Blue Whale

2. Which is the shortest day in the year ?

Answer: December 22

3. Which is the deepest lake of the world ?

Answer: Lake Baikal

4. Which is the Largest lake of the world ?

Answer: Caspian Sea (371,000 sq km)

5. Which is largest Dome in India ?

Answer: Gol Gumbaz (Karnataka)

6. Which is highest dam in world ?

Answer:

Jinping-I Dam - 305 m (1,001 ft) in China on Yalong river.
Second Highest is Nurek Dam 300 m (980 ft) Tajikistan on Vakhsh river.

7. Which is the longest Platform ?

Answer:

Gorakhpur railway station, Uttar Pradesh, India (1355.40 meters)

Read more from - Longest and Largest
Post a comment