download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is Largest Dome in World ?

    Answer: St. Peter's Basilica (Rome)

Similar Questions :

1. Which is the longest road in India ?

Answer: Grand Trunk Road (2500 Km)

2. Which is the state largest by area in India ?

Answer: Rajasthan

3. Which state is largest by Population ?

Answer: Uttar Pradesh

4. Which is highest dam in world ?

Answer:

Jinping-I Dam - 305 m (1,001 ft) in China on Yalong river.
Second Highest is Nurek Dam 300 m (980 ft) Tajikistan on Vakhsh river.

5. Which Indian state is having longest coastline ?

Answer: Gujrat

6. Which is the Highest mountain peak ?

Answer: Mount Everest (8,850 m)

7. Which is the largest desert in India ?

Answer: Thar (Rajasthan)

Read more from - Longest and Largest
Post a comment