download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is Largest forest state of India ?

    Answer: M.P.

Similar Questions :

1. Which is the lightest gas ?

Answer: Hydrogen

2. Which is the longest rail tunnel in India ?

Answer: Pir Panjal (J&k, 11215 metre)

3. Which is the largest Zoo in India ?

Answer: Zoological Gardens, Alipur, Kolkata

4. Which is the Densest populated State of India ?

Answer: West Bengal

5. Which is Largest forest state of India ?

Answer: M.P.

6. Which is Highest Gallantry Award in India ?

Answer: Paramveer Chakra

7. Which is the Highest mountain peak ?

Answer: Mount Everest (8,850 m)

Read more from - Longest and Largest
Post a comment