download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is Largest railway route in India ?

    Answer: Dibrugarh in Assam to Kannyakumari in Tamil Nadu.

Similar Questions :

1. Which is largest continent ?

Answer: Asia

2. Which is largest Dome in India ?

Answer: Gol Gumbaz (Karnataka)

3. Which is tallest statue in world ?

Answer:

Spring Temple Buddha located in the Zhaocun township of Lushan County, Henan, China

4. Which is the longest wall in world ?

Answer: Great wall of China

5. Which is the longest River in the World ?

Answer: Nile

6. Which is Longest road tunnel in the World ?

Answer: Lærdal Tunnel (Norway - 24.51 kilometre)

7. Which is the deepest lake of the world ?

Answer: Lake Baikal

Read more from - Longest and Largest
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us