download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is Longest Dam in India ?

    Answer: Hirakod Dam (Orissa)

Similar Questions :

1. Which is longest railway station ?

Answer: Grand Central Terminal, Chicago(USA).

2. Which is the longest Platform ?

Answer:

Gorakhpur railway station, Uttar Pradesh, India (1355.40 meters)

3. Which is the state largest by area in India ?

Answer: Rajasthan

4. Which is the shortest day in the year ?

Answer: December 22

5. Which is the highest dam in India ?

Answer: Tehri Dam on Bhagirathi River in Uttarakhand (Height of 260 metres)

6. Which is Highest Gallantry Award in India ?

Answer: Paramveer Chakra

7. Which is largest Dam in World ?

Answer: Three Gorges (China)

Read more from - Longest and Largest