download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is Longest national highway of India ?

    Answer: NH-7 ( Varanasi to Kanyakumari - 2,369 km)

Similar Questions :

1. Which is Highest Gallantry Award in India ?

Answer: Paramveer Chakra

2. Which is longest river of South India ?

Answer: Godavari

3. Which is largest continent ?

Answer: Asia

4. Which is the highest dam in India ?

Answer: Tehri Dam on Bhagirathi River in Uttarakhand (Height of 260 metres)

5. Which is the largest Zoo in India ?

Answer: Zoological Gardens, Alipur, Kolkata

6. Which is the biggest country in Area ?

Answer: Russia

7. Which is the largest sea in the world ?

Answer:

Philippine Sea

Read more from - Longest and Largest
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us