download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is longest river of India

    Answer: Ganges

Similar Questions :

1. Which is the brightest planet ?

Answer: Venus

2. Which is smallest planet ?

Answer: Mercury

3. Which is the longest rail tunnel in India ?

Answer: Pir Panjal (J&k, 11215 metre)

4. What is the name of tallest Animal ?

Answer: Giraffe

5. Which is biggest planet ?

Answer: Jupiter

6. Which is the Largest lake of the world ?

Answer: Caspian Sea (371,000 sq km)

7. Which is Highest Gallantry Award in India ?

Answer: Paramveer Chakra

Read more from - Longest and Largest
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us