download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is longest river of South India ?

    Answer: Godavari

Similar Questions :

1. Which is Largest Dome in World ?

Answer: St. Peter's Basilica (Rome)

2. Which is smallest and largest bird ?

Answer: Smallest Bird is Humming Bird and Largest bird is Ostrich

3. Which is longest river of South India ?

Answer: Godavari

4. Which is largest continent ?

Answer: Asia

5. Which is highest dam in world ?

Answer:

Jinping-I Dam - 305 m (1,001 ft) in China on Yalong river.
Second Highest is Nurek Dam 300 m (980 ft) Tajikistan on Vakhsh river.

6. Which state is largest by Population ?

Answer: Uttar Pradesh

7. Which is the Highest mountain peak ?

Answer: Mount Everest (8,850 m)

Read more from - Longest and Largest
Post a comment