download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is Longest road tunnel in the World ?

    Answer: Lærdal Tunnel (Norway - 24.51 kilometre)

Similar Questions :

1. Which is the largest Mosque in India ?

Answer: Jama Masjid (Delhi)

2. Which is the longest Platform ?

Answer:

Gorakhpur railway station, Uttar Pradesh, India (1355.40 meters)

3. What is the name of tallest Animal ?

Answer: Giraffe

4. Which is Largest railway route in India ?

Answer: Dibrugarh in Assam to Kannyakumari in Tamil Nadu.

5. Which is the highest dam in India ?

Answer: Tehri Dam on Bhagirathi River in Uttarakhand (Height of 260 metres)

6. Which is Place of heaviest rainfall ?

Answer: Mausinram (Meghalaya)

7. Which is the longest wall in world ?

Answer: Great wall of China

Read more from - Longest and Largest
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us