download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is longest tributary river of India ?

    Answer: Yamuna

Similar Questions :

1. Which is the shortest day in the year ?

Answer: December 22

2. Which is highest dam in world ?

Answer:

Jinping-I Dam - 305 m (1,001 ft) in China on Yalong river.
Second Highest is Nurek Dam 300 m (980 ft) Tajikistan on Vakhsh river.

3. Which is Highest Gallantry Award in India ?

Answer: Paramveer Chakra

4. Which is Biggest ocean in the world ?

Answer: Pacific ocean

5. Which is the largest gulf ?

Answer: Gulf of Mexico

6. Which is the longest rail tunnel in India ?

Answer: Pir Panjal (J&k, 11215 metre)

7. Which is longest railway station ?

Answer: Grand Central Terminal, Chicago(USA).

Read more from - Longest and Largest
Post a comment