download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is Place of heaviest rainfall ?

    Answer: Mausinram (Meghalaya)

Similar Questions :

1. Which is the longest rail tunnel in India ?

Answer: Pir Panjal (J&k, 11215 metre)

2. Which is longest river in world ?

Answer: Nile, Africa

3. Longest rail tunnel in the world ?

Answer: Seikan Tunnel (Japan - 53.9 Km)

4. Which is Longest road tunnel in the World ?

Answer: Lærdal Tunnel (Norway - 24.51 kilometre)

5. Which is Highest Battle field ?

Answer: Siachin Glacier. Mastguru team Salutes to Indian soldiers.

6. Which is the Densest populated State of India ?

Answer: West Bengal

7. Which is the Highest mountain peak ?

Answer: Mount Everest (8,850 m)

Read more from - Longest and Largest
Post a comment

  • David Marak 5 years ago

    Which is Place of heaviest rainfall ?
    Answer: Mausinram (Meghalaya)

    The correct name is Mawsynram (Meghalaya)