download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is tallest statue in world ?

    Answer:

    Spring Temple Buddha located in the Zhaocun township of Lushan County, Henan, China

Similar Questions :

1. Which is the longest Platform ?

Answer:

Gorakhpur railway station, Uttar Pradesh, India (1355.40 meters)

2. Which is the shortest day in the year ?

Answer: December 22

3. Which is the Highest mountain peak ?

Answer: Mount Everest (8,850 m)

4. Which is tallest statue in world ?

Answer:

Spring Temple Buddha located in the Zhaocun township of Lushan County, Henan, China

5. Which is the biggest museum in the world ?

Answer: British Museum, London

6. Which is longest railway station ?

Answer: Grand Central Terminal, Chicago(USA).

7. Which is the longest rail tunnel in India ?

Answer: Pir Panjal (J&k, 11215 metre)

Read more from - Longest and Largest
Post a comment

  • Anil 8 years ago

    Tallest Statue is not in Russia. It is the Spring Temple Buddha in China.