download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is the biggest museum in the world ?

    Answer: British Museum, London

Similar Questions :

1. Which is the Largest lake of the world ?

Answer: Caspian Sea (371,000 sq km)

2. Which is the shortest day in the year ?

Answer: December 22

3. Which is smallest state by area of India ?

Answer: Goa

4. Which is biggest planet ?

Answer: Jupiter

5. Which is the largest gulf ?

Answer: Gulf of Mexico

6. Which is largest Creature in world ?

Answer: Blue Whale

7. Which is the largest Mosque in World ?

Answer: Masjid al Haram (Saudi Arabia)

Read more from - Longest and Largest
Post a comment