download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is the deepest lake of the world ?

    Answer: Lake Baikal

Similar Questions :

1. Which is the shortest day in the year ?

Answer: December 22

2. Longest rail tunnel in the world ?

Answer: Seikan Tunnel (Japan - 53.9 Km)

3. Which is Largest Dome in World ?

Answer: St. Peter's Basilica (Rome)

4. Which is Place of heaviest rainfall ?

Answer: Mausinram (Meghalaya)

5. Which is the largest sea in the world ?

Answer:

Philippine Sea

6. Which is Longest road tunnel in the World ?

Answer: Lærdal Tunnel (Norway - 24.51 kilometre)

7. Which is the highest dam in India ?

Answer: Tehri Dam on Bhagirathi River in Uttarakhand (Height of 260 metres)

Read more from - Longest and Largest
Post a comment