download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is the Densest populated State of India ?

    Answer: West Bengal

Similar Questions :

1. Which is biggest planet ?

Answer: Jupiter

2. Which is Largest forest state of India ?

Answer: M.P.

3. Which is the longest wall in world ?

Answer: Great wall of China

4. Which is the highest Plateau ?

Answer: Pamir, Tibet

5. Which is the Highest mountain peak ?

Answer: Mount Everest (8,850 m)

6. Which is Largest railway route in India ?

Answer: Dibrugarh in Assam to Kannyakumari in Tamil Nadu.

7. Which is the Densest populated State of India ?

Answer: West Bengal

Read more from - Longest and Largest
Post a comment

  • Sks 5 years ago

    Bihar

  • Surinder Sidhu 7 years ago

    densly populated state is bihar now