download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is the Densest populated State of India ?

    Answer: West Bengal

Similar Questions :

1. Which is longest railway station ?

Answer: Grand Central Terminal, Chicago(USA).

2. Which is the longest Platform ?

Answer:

Gorakhpur railway station, Uttar Pradesh, India (1355.40 meters)

3. Which is Place of heaviest rainfall ?

Answer: Mausinram (Meghalaya)

4. Which is Longest road tunnel in the World ?

Answer: Lærdal Tunnel (Norway - 24.51 kilometre)

5. Which is longest railway station ?

Answer: Grand Central Terminal, Chicago(USA).

6. Which is Highest Battle field ?

Answer: Siachin Glacier. Mastguru team Salutes to Indian soldiers.

7. Which is tallest statue in world ?

Answer:

Spring Temple Buddha located in the Zhaocun township of Lushan County, Henan, China

Read more from - Longest and Largest
Post a comment