download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is the highest dam in India ?

    Answer: Tehri Dam on Bhagirathi River in Uttarakhand (Height of 260 metres)

Similar Questions :

1. Which is Largest railway route in India ?

Answer: Dibrugarh in Assam to Kannyakumari in Tamil Nadu.

2. Which is the largest Zoo in the World ?

Answer: Berlin Zoological Garden (Germany)

3. Where is largest Archipelago ?

Answer: Indonesia

4. Which is the brightest planet ?

Answer: Venus

5. Which is the largest Zoo in India ?

Answer: Zoological Gardens, Alipur, Kolkata

6. Which is the largest Mosque in World ?

Answer: Masjid al Haram (Saudi Arabia)

7. Which is largest Creature in world ?

Answer: Blue Whale

Read more from - Longest and Largest
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us