download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is the Highest mountain peak ?

    Answer: Mount Everest (8,850 m)

Similar Questions :

1. Which is tallest statue in world ?

Answer:

Spring Temple Buddha located in the Zhaocun township of Lushan County, Henan, China

2. Which is longest river of India

Answer: Ganges

3. Which is the highest dam in India ?

Answer: Tehri Dam on Bhagirathi River in Uttarakhand (Height of 260 metres)

4. Which is largest Dam in World ?

Answer: Three Gorges (China)

5. Longest rail tunnel in the world ?

Answer: Seikan Tunnel (Japan - 53.9 Km)

6. Which is Largest Dome in World ?

Answer: St. Peter's Basilica (Rome)

7. Which is Longest Dam in India ?

Answer: Hirakod Dam (Orissa)

Read more from - Longest and Largest
Post a comment

  • Lucky 3 years ago

    Hihghest mountain is 8848 na

  • sandeep 3 years ago

    high density in bihar now

Mastguru Youtube Channel

Videos @mastguru

Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

To Appreciate Our Effort, Please Like Us