download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is the largest desert in India ?

    Answer: Thar (Rajasthan)

Similar Questions :

1. Which is the longest River in the World ?

Answer: Nile

2. Which is the largest Mosque in World ?

Answer: Masjid al Haram (Saudi Arabia)

3. Which is the largest Zoo in India ?

Answer: Zoological Gardens, Alipur, Kolkata

4. Which is largest Dam in World ?

Answer: Three Gorges (China)

5. Which is the largest Mosque in India ?

Answer: Jama Masjid (Delhi)

6. Which is the longest rail tunnel in India ?

Answer: Pir Panjal (J&k, 11215 metre)

7. Which is the largest gulf ?

Answer: Gulf of Mexico

Read more from - Longest and Largest
Post a comment

  • thahirafathi 7 years ago

    very useful