download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is the Largest lake of the world ?

    Answer: Caspian Sea (371,000 sq km)

Similar Questions :

1. Which is Place of heaviest rainfall ?

Answer: Mausinram (Meghalaya)

2. Which is longest railway station ?

Answer: Grand Central Terminal, Chicago(USA).

3. Which is the longest wall in world ?

Answer: Great wall of China

4. Which is largest continent ?

Answer: Asia

5. Which is the Highest mountain peak ?

Answer: Mount Everest (8,850 m)

6. Which is largest Dome in India ?

Answer: Gol Gumbaz (Karnataka)

7. Which is the biggest country in Area ?

Answer: Russia

Read more from - Longest and Largest
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us