download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is the largest Mosque in India ?

    Answer: Jama Masjid (Delhi)

Similar Questions :

1. Which is longest river in world ?

Answer: Nile, Africa

2. Which is tallest statue in world ?

Answer:

Spring Temple Buddha located in the Zhaocun township of Lushan County, Henan, China

3. Which is the brightest planet ?

Answer: Venus

4. Which is smallest and largest bird ?

Answer: Smallest Bird is Humming Bird and Largest bird is Ostrich

5. Which is the longest road in India ?

Answer: Grand Trunk Road (2500 Km)

6. Which is Largest library in the world ?

Answer: United State Library of Congress, Washington D.C.

7. Which is highest dam in world ?

Answer:

Jinping-I Dam - 305 m (1,001 ft) in China on Yalong river.
Second Highest is Nurek Dam 300 m (980 ft) Tajikistan on Vakhsh river.

Read more from - Longest and Largest
Post a comment