download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is the largest Mosque in World ?

    Answer: Masjid al Haram (Saudi Arabia)

Similar Questions :

1. Which is the largest sea in the world ?

Answer:

Philippine Sea

2. Which is highest dam in world ?

Answer:

Jinping-I Dam - 305 m (1,001 ft) in China on Yalong river.
Second Highest is Nurek Dam 300 m (980 ft) Tajikistan on Vakhsh river.

3. Which is the largest Zoo in India ?

Answer: Zoological Gardens, Alipur, Kolkata

4. Where is largest Archipelago ?

Answer: Indonesia

5. Which is Largest forest state of India ?

Answer: M.P.

6. Which is Largest railway route in India ?

Answer: Dibrugarh in Assam to Kannyakumari in Tamil Nadu.

7. Which is longest tributary river of India ?

Answer: Yamuna

Read more from - Longest and Largest
Post a comment