download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is the largest Zoo in India ?

    Answer: Zoological Gardens, Alipur, Kolkata

Similar Questions :

1. Which is the biggest country in Area ?

Answer: Russia

2. Which is the longest rail tunnel in India ?

Answer: Pir Panjal (J&k, 11215 metre)

3. Which is the longest Platform ?

Answer:

Gorakhpur railway station, Uttar Pradesh, India (1355.40 meters)

4. Which is smallest and largest bird ?

Answer: Smallest Bird is Humming Bird and Largest bird is Ostrich

5. Which is the highest waterfall in the world ?

Answer: Angel, Venezuela

6. Which is Highest Battle field ?

Answer: Siachin Glacier. Mastguru team Salutes to Indian soldiers.

7. Which is the Densest populated State of India ?

Answer: West Bengal

Read more from - Longest and Largest
Post a comment