download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is the largest Zoo in the World ?

    Answer: Berlin Zoological Garden (Germany)

Similar Questions :

1. Which is Largest forest state of India ?

Answer: M.P.

2. Which is the smallest state of India by Population ?

Answer: Sikkim

3. Which is Longest road tunnel in the World ?

Answer: Lærdal Tunnel (Norway - 24.51 kilometre)

4. Which is the longest wall in world ?

Answer: Great wall of China

5. Which is largest Creature in world ?

Answer: Blue Whale

6. Which is the longest rail tunnel in India ?

Answer: Pir Panjal (J&k, 11215 metre)

7. Which is smallest state by area of India ?

Answer: Goa

Read more from - Longest and Largest
Post a comment