download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is the longest rail tunnel in India ?

    Answer: Pir Panjal (J&k, 11215 metre)

Similar Questions :

1. Which is Longest Dam in India ?

Answer: Hirakod Dam (Orissa)

2. Which is Biggest ocean in the world ?

Answer: Pacific ocean

3. Which is the largest sea in the world ?

Answer:

Philippine Sea

4. Which is the highest Plateau ?

Answer: Pamir, Tibet

5. Which is the longest road in India ?

Answer: Grand Trunk Road (2500 Km)

6. Which is longest river of South India ?

Answer: Godavari

7. Which is the longest River in the World ?

Answer: Nile

Read more from - Longest and Largest
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us