download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is the longest River in the World ?

    Answer: Nile

Similar Questions :

1. Which is highest dam in world ?

Answer:

Jinping-I Dam - 305 m (1,001 ft) in China on Yalong river.
Second Highest is Nurek Dam 300 m (980 ft) Tajikistan on Vakhsh river.

2. Which is the largest gulf ?

Answer: Gulf of Mexico

3. Which is Highest Gallantry Award in India ?

Answer: Paramveer Chakra

4. Which is the largest Zoo in the World ?

Answer: Berlin Zoological Garden (Germany)

5. Which is Largest railway route in India ?

Answer: Dibrugarh in Assam to Kannyakumari in Tamil Nadu.

6. Which is largest Delta of India ?

Answer: Sundarban (W. Bengal)

7. Which is the longest wall in world ?

Answer: Great wall of China

Read more from - Longest and Largest
Post a comment