download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is the longest road in India ?

    Answer: Grand Trunk Road (2500 Km)

Similar Questions :

1. Which is the brightest planet ?

Answer: Venus

2. Which is Largest forest state of India ?

Answer: M.P.

3. Which is the Densest populated State of India ?

Answer: West Bengal

4. Which is longest railway station ?

Answer: Grand Central Terminal, Chicago(USA).

5. Which is the lightest gas ?

Answer: Hydrogen

6. Which is Longest Dam in India ?

Answer: Hirakod Dam (Orissa)

7. Which is smallest continent of world ?

Answer: Australia

Read more from - Longest and Largest
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us