download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is the longest wall in world ?

    Answer: Great wall of China

Similar Questions :

1. Which is the lightest gas ?

Answer: Hydrogen

2. Which Indian state is having longest coastline ?

Answer: Gujrat

3. Which is tallest statue in world ?

Answer:

Spring Temple Buddha located in the Zhaocun township of Lushan County, Henan, China

4. Which is largest Dam in World ?

Answer: Three Gorges (China)

5. Which is smallest continent of world ?

Answer: Australia

6. Which is the highest Plateau ?

Answer: Pamir, Tibet

7. Which is Largest forest state of India ?

Answer: M.P.

Read more from - Longest and Largest
Post a comment