download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which is the state largest by area in India ?

    Answer: Rajasthan

Similar Questions :

1. Which is largest Dam in World ?

Answer: Three Gorges (China)

2. Which is the Densest populated State of India ?

Answer: West Bengal

3. Which is Highest Gallantry Award in India ?

Answer: Paramveer Chakra

4. Which is Largest railway route in India ?

Answer: Dibrugarh in Assam to Kannyakumari in Tamil Nadu.

5. Which is the Densest populated State of India ?

Answer: West Bengal

6. Which is the largest Mosque in World ?

Answer: Masjid al Haram (Saudi Arabia)

7. Which is the smallest state of India by Population ?

Answer: Sikkim

Read more from - Longest and Largest
Post a comment