download Mastguru Android App

Article Detail

  • Which state is largest by Population ?

    Answer: Uttar Pradesh

Similar Questions :

1. Which is Place of heaviest rainfall ?

Answer: Mausinram (Meghalaya)

2. Which is Highest Battle field ?

Answer: Siachin Glacier. Mastguru team Salutes to Indian soldiers.

3. Which is Largest railway route in India ?

Answer: Dibrugarh in Assam to Kannyakumari in Tamil Nadu.

4. Which is Longest national highway of India ?

Answer: NH-7 ( Varanasi to Kanyakumari - 2,369 km)

5. What is the name of brightest star ?

Answer: Sirius

6. Which is longest river of India

Answer: Ganges

7. Which is longest river of South India ?

Answer: Godavari

Read more from - Longest and Largest
Post a comment