download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented Aeroplane

    Answer: Orville & Wilbur Wright in 1903

Similar Questions :

1. Who invented Penicillin ?

Answer: Alexander Fleming of Britain in 1928.

2. Who invented Ballistic missile ?

Answer: Wemher von Braun of Germany in 1944.

3. Who invented Stainless Steel ?

Answer: Harry Brearley of Britain in 1913.

4. Who invented Blood Transfusion ?

Answer: Jean-Baptiste Denys of France in 1625.

5. Who invented Vitamin C ?

Answer:

Scottish naval surgeon James Lind in 1747

6. Who invented colour television ?

Answer:

Peter Carl Goldmark

7. Who invented Gramophone ?

Answer:

Emile Berliner in 1887.

Read more from - Important Inventions
Post a comment