download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented Air Conditioning ?

    Answer:

    Willis Carrier in 1902

Similar Questions :

1. Who invented watch ?

Answer:

Peter Henlein invented the first portable time piece in 1504

2. Who invented Calculus ?

Answer: Newton of Britain in 1670.

3. Who invented c language

Answer:

Dennis Ritchie

4. Who invented Laptop ?

Answer:

Adam Osborne in 1981.

5. Who invented Chloroform as anaesthetic ?

Answer: James Simpson of Britain in 1847.

6. Who invented Barometer ?

Answer: Evangelista Torricelli of Italy in 1644

7. Who invented Air Conditioning ?

Answer:

Willis Carrier in 1902

Read more from - Important Inventions
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us