download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented Aspirin ?

    Answer:

    Felix Hoffmann invented Aspirin

Similar Questions :

1. Who invented Aeroplane

Answer: Orville & Wilbur Wright in 1903

2. Who invented Refrigerator ?

Answer:

Oliver Evans in 1805

3. Who invented Neon Lamp ?

Answer:

Georges Claude who was a French engineer, chemist and inventor

4. Who invented Neutron ?

Answer:

JAMES CHADWICK in 1932

5. Who invented Stethoscope ?

Answer: Laennec of French in 1819.

6. Who invented Atomic numbers ?

Answer: Moseley of Britain in 1913

7. Who invented Penicillin ?

Answer: Alexander Fleming of Britain in 1928.

Read more from - Important Inventions
Post a comment