download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented Bacteria ?

    Answer: Leeuwenhock of Netherlands in 1683

Similar Questions :

1. Who invented Bakelite ?

Answer: Leo H. Baekeland of Belgium in 1907.

2. Who invented Laser ?

Answer:

Charles H. Townes

3. Who invented Java Language ?

Answer:

James Gosling

4. Who invented Steam Engine (Piston)

Answer: Thomas Newcomen of Britain in 1712

5. Who invented Vitamin D ?

Answer:

Edward Mellanby discovered Vitamin D while researching a disease called rickets in 1922

6. Who invented Electron ?

Answer: Thomson. J of Britain in 1897

7. Who invented Laptop ?

Answer:

Adam Osborne in 1981.

Read more from - Important Inventions
Post a comment