download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented Ball-Point Pen ?

    Answer: John J. Loud of U.S.A. in 1888

Similar Questions :

1. Who invented watch ?

Answer:

Peter Henlein invented the first portable time piece in 1504

2. Who invented Transistor ?

Answer: Bardeen, Shockley & Britain of U.S.A. in 1948

3. Who invented Circulation of blood ?

Answer: William Harvey of Britain in 1628

4. Who invented Dynamo ?

Answer:

Hypolite Pixii of France in 1832

5. Who invented Atomic theory ?

Answer: Dalton of Britain in 1803.

6. Who invented Biochemistry ?

Answer: Jan Baptista Van Helmont of Belgium in 1648.

7. Who invented Chloroform as anaesthetic ?

Answer: James Simpson of Britain in 1847.

Read more from - Important Inventions
Post a comment