download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented Ballistic missile ?

    Answer: Wemher von Braun of Germany in 1944.

Similar Questions :

1. Who invented Penicillin ?

Answer: Alexander Fleming of Britain in 1928.

2. Who invented Vaccine of Rabies ?

Answer: Louis Pasteur of France in 1885

3. Who invented DNA Structure ?

Answer: Crick(UK), Waston(US), Wilkins(UK) in 1951

4. Who invented Safety Pin ?

Answer: Walter Hunt of U.S.A. in 1849

5. Who invented Vitamin K ?

Answer: Doisy Dam of U.S.A. in 1938.

6. Who invented Atomic numbers ?

Answer: Moseley of Britain in 1913

7. Who invented Safety razor ?

Answer: King Camp Gillette of U.S.A. in 1903

Read more from - Important Inventions
Post a comment