download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented Barometer ?

    Answer: Evangelista Torricelli of Italy in 1644

Similar Questions :

1. Who invented colour television ?

Answer:

Peter Carl Goldmark

2. Who invented Vitamin D ?

Answer:

Edward Mellanby discovered Vitamin D while researching a disease called rickets in 1922

3. Who invented Ball-Point Pen ?

Answer: John J. Loud of U.S.A. in 1888

4. Who invented Electron ?

Answer: Thomson. J of Britain in 1897

5. Who invented Safety razor ?

Answer: King Camp Gillette of U.S.A. in 1903

6. Who invented Optical Fibre ?

Answer:

Indian-born American physicist Narinder Kapany

7. Who invented Safety Pin ?

Answer: Walter Hunt of U.S.A. in 1849

Read more from - Important Inventions
Post a comment