download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented Bicyle ?

    Answer: Kirkpatrick Macmillan of Britain.

Similar Questions :

1. Who invented Atomic Bomb ?

Answer: J. Robert Oppenheimer of U.S.A. in 1945

2. Who invented Nylon ?

Answer:

Wallace Carothers

3. Who invented Ball-Point Pen ?

Answer: John J. Loud of U.S.A. in 1888

4. Who invented Telescope ?

Answer: Hans Lippershey of Netherlands in 1608.

5. Who invented Neutron bomb ?

Answer:

Samuel T. Cohen

 

 

6. Who invented Morphine ?

Answer: Friderich Sertumer of Germany in 1805

7. Who invented Periodic table ?

Answer:

Dmitri Mendeleev invented Periodic Table

Read more from - Important Inventions
Post a comment