download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented Bleaching Powder ?

    Answer: Tennant of Britain in 1798

Similar Questions :

1. Who invented Refrigerator ?

Answer:

Oliver Evans in 1805

2. Who invented Ball-Point Pen ?

Answer: John J. Loud of U.S.A. in 1888

3. Who invented Dynamo ?

Answer:

Hypolite Pixii of France in 1832

4. Who invented Blood Transfusion ?

Answer: Jean-Baptiste Denys of France in 1625.

5. Who invented Television ?

Answer:

John Logie Baird

6. Who invented Gramophone ?

Answer:

Emile Berliner in 1887.

7. Who invented Ballistic missile ?

Answer: Wemher von Braun of Germany in 1944.

Read more from - Important Inventions
Post a comment