download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented by Electric Lamp ?

    Answer: Thomas Alva Edison of U.S.A. in 1879

Similar Questions :

1. Who invented Proton ?

Answer:

Ernest Rutherford

2. Who invented by Electric Lamp ?

Answer: Thomas Alva Edison of U.S.A. in 1879

3. Who invented Machine Gun ?

Answer:

Helge Palmcrantz, Swedish inventor and industrialist

4. Who invented Chloroform as anaesthetic ?

Answer: James Simpson of Britain in 1847.

5. Who invented Ballistic missile ?

Answer: Wemher von Braun of Germany in 1944.

6. Who invented Helicopter ?

Answer:

Igor Sikorsky

7. Who invented Microphone ?

Answer:

Emile Berliner invented the first microphone in 1876.

Read more from - Important Inventions
Post a comment