download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented c language

    Answer:

    Dennis Ritchie

Similar Questions :

1. Who invented Dynamo ?

Answer:

Hypolite Pixii of France in 1832

2. Who invented Vaccine of Rabies ?

Answer: Louis Pasteur of France in 1885

3. Who invented Vitamin C ?

Answer:

Scottish naval surgeon James Lind in 1747

4. Who invented Submarine ?

Answer:

John Philip Holland

5. Who invented Periodic table ?

Answer:

Dmitri Mendeleev invented Periodic Table

6. Who invented DNA Structure ?

Answer: Crick(UK), Waston(US), Wilkins(UK) in 1951

7. Who invented Neon Lamp ?

Answer:

Georges Claude who was a French engineer, chemist and inventor

Read more from - Important Inventions
Post a comment